Trendi és elegáns - Ezeket a hercegnőket kövesd a legújabb divattippekért

Milan,,Italy,-,September,22,,2017:,Charlene,Wittstock,Princess,Of
Shutterstock/Copyright (c) 2017 Zigres/Shutterstock. No use without permission. - Zigres
hercegnő királyi család
Sikkesek, dekoratívak, elragadóak. Arisztokraták, akik megjelenésükkel mindenkit levesznek a lábukról. Íme, az európai királyi családok azon tagjai, akiknek kegyeiért a legnagyobb divatházak versengenek.

Katalin hercegné és Meghan Markle az elmúlt évek alatt igazi divatikonokká váltak: öltözködési stílusukat rengeteg nő próbálja lemásolni. Bár velük vannak tele a hírek, azoknak, akik érdeklődnek a trendek iránt, érdemes más európai uralkodói családok nő tagjait is követni. Íme, négy arisztokrata, akik megjelenésükkel divatot teremtettek.

Maria-Olympia görög-dán hercegnő  

Szőke hajával és karcsú alakjával leginkább egy Barbie babára hasonlít Maria-Olympia görög-dán hercegnő. Nem csoda, hogy a modellszakma is felfedezte magának, és olyan nagy divatházaknak dolgozott, mint a Dior, a Bulgari, a Gucci és a Louis Vuitton. A hercegnő stílusa letisztult és elegáns, gardróbjában főleg fekete, szürke, barna és fehér színű ruhák kapnak helyet, de nagy figyelmet fordít a kiegészítőkre is. 

Szívesen választ egyszerű szabású, testhezálló fazonokat, amelyek megmutatják tökéletes alakját, de jól állnak neki az oversized ingek és kabátok is. Kifinomult stílusát sokan követik, ha szereted a trendi és sikkes darabokat, akkor érdemes átpörgetned az Instáját.  

Charléne monacói hercegné 

Charléne Wittstock egykori úszóbajnok II. Albert monacói herceg felesége. Elragadó külsejére és természetes varázsára hamar felfigyeltek a divatvilág nagyjai is. Röviddel az eljegyzése bejelentése után Karl Lagerfeld tervező elvitte a párizsi műhelyébe, és azt mondta neki: „Stílusikon leszel. Friss levegőt és modern csillogást viszel Monacóba”. A polgári ceremóniáján Charléne a tervező által készített kék kosztümfelsőt viselte, amelyet azóta "Charlene Blue"-nak neveznek. De nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor nadrágkosztümben mutatkozott, és sportolói múltja miatt kifejezetten kedveli az egyszerű szabású darabokat. 

Ugyanakkor van benne merészség, és bátran bevállalja a látványosabb, dekoltált ruhákat is. Emlékezetes volt, amikor 2017-ben egy csillogó Versace kreációban jelent meg, és mivel öltözködése a visszafogottól az extravagánsig igen széles skálán mozog, így megjelenését mindig nagy érdeklődés övezi. 

Letícia spanyol királyné 

Letícia Ortiz televíziós újságíróként dolgozott, mielőtt feleségül ment VI. Fülöp spanyol királyhoz. Megjelenése már a képernyőn is figyelemfelkeltő volt: egyszerű, de elegáns ruhákban mutatkozott, és megjelenésére most is jellemzőek a letisztult, ugyanakkor látványos darabok. Ráadásul szereti a megfizethető divatot: őt nemcsak luxusmárkák ruháiban láthatjuk, hanem akár a Zara vagy a Mango aktuális kollekciójából is válogat. Ráadásul Letícia királynénak kapszulagardróbja van, és többször viseli ugyanazokat a ruhákat más-más kiegészítőkkel, így megjelenése egyáltalán nem unalmas. A nadrágkosztümök és az egyenes fazonú ruhák a kedvencei, ritkán jelenik meg mintás öltözékben, általában egyszínű darabokat választ. A hétköznapi elegancia képviselője, akitől néhány pénztárcabarát divattippet is elleshetünk. 

Lady Amelia Windsor 

Lady Amelia Windsor angol divatmodell, a brit királyi család tagja. A néhai II. Erzsébet királynő unokatestvérének, Eduárd kenti hercegnek az unokája. A „fashionistaként" emlegetett Amelia a világ legnagyobb divatmárkáival működik együtt. A Dolce és Gabbana mellett dolgozott a Chanelnek és a Bulgarinak is, ezekből az együttműködésekből évi 793 000 fontot, azaz kb. 363 millió forintot keres. 

Amelia a klasszikus megjelenés helyett azonban inkább az új trendekre helyezi a hangsúlyt. Merész és nyitott a divat terén, amit mi sem bizonyít jobban, mint az a 2018-as kollekció, amit Penelope Chilversszel közösen tervezett, és melynek egyik fő darabja egy rózsaszín szegecses, tehénmintás csizma volt. Azóta azonban Amelia érdeklődése a fenntartható divat felé fordult. Ebben a tekintetben abszolút felnéz Stella McCartney-ra, és gyakran jelenik meg az általa tervezett ruhákban. Ha a bevállalós stílus nem áll tőled messze, akkor őt kövesd figyelemmel.  

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.