Ezeket biztos, hogy nem tudtad még a Szarvasbébi sztárjairól

Szarvasbébi Netflix
IMDb/Netflix -
sorozat szereplők Netflix kulisszatitkok
Richard Gadd sikeres sorozata, az igaz történeten alapuló Szarvasbébi Magyarországon is sokáig az egyik legnézettebb tartalom volt és még most is népszerű beszédtéma. De vajon miket tudhatunk még meg a szereplőkről? Most összegyűjtöttünk pár érdekességet.

A Szarvasbébi című Netflix-sorozat valós történeten alapul, de fikciós elemeket is tartalmaz. A népszerű sorozat alkotója és egyben főszereplője is Richard Gadd, aki élete traumáit mutatja be az alkotásban. A férfi Donny Dunn karakterét alakítja, akinek megszállottja lesz egy magányos nő, Martha (Jessica Gunning).  

Marthát a hétköznapi nyelvben megszállottnak vagy zaklatónak nevezzük, ami igaz is, azt azonban kevesen tudják, hogy mentális zavarának neve is van, mégpedig: limerencia.  A Szarvasbébi felejthetetlen jelenetei közé tartozik, amikor Martha minden egyes nap, akár télvíz idején is a Donny háza előtti buszmegállóban üldögél, csak hogy egy pillanatra láthassa a férfit. Esztelenségnek tűnik, de egy limerens számára ez az egyetlen elképzelhető viselkedés. De mi is az a limerencia? Cikkünket itt olvashatjátok.

Richard Gadd 

Richard Gadd karrierje elsődlegesen a stand-up comedyben kezdődött, majd áttért a színészetre. Egyedülálló produkciójával, a Baby Reindeerrel (Szarvasbébivel) hívta fel magára a figyelmet. Ez az ő saját történetén, traumáin alapul. A sorozatban való szereplése előtt Gadd nagy elismerést kapott a színészi tehetségéért és az egyedi előadásmódjáért. Gadd nemcsak színész és komikus, hanem író is.  

SAG-AFTRA Foundation Conversations Presents Netflix's "Baby Reindeer"
Richard Gadd
Richard Gadd karrierje elsődlegesen a stand-up comedyben kezdődött
Forrás: Getty Images

Jessica Gunning 

Jessica Gunning angol színésznő. Sokoldalú színész, aki egyaránt otthonosan mozog a televízióban, a filmekben és a színpadon is. Korábban olyan népszerű alkotásokban szerepelt, mint a "White Heat" és a "What Remains". Jessica Gunning széles látókörrel és kreatív megközelítéssel áll szerepei elé. Sokan elismerik az őszinte és hiteles színészi játékát. 

Photocall for Netflix's "Baby Reindeer"
Jessica Gunning
Jessica Gunning angol színésznő
Forrás: Getty Images

Nava Mau 

Nava Mau rendező, producer és színész. Különleges tehetsége abban rejlik, hogy nemcsak a színészi pályán, hanem a rendezésben és a filmkészítésben is kiválóan teljesít. Kreatív sokoldalúsága és művészi látásmódja minden területen megmutatkozik, és hozzájárul a sokszínű karaktereihez. 

SAG-AFTRA Foundation Conversations Presents Netflix's "Baby Reindeer"
Nava Mau
Nava Mau rendező, producer és színész
Forrás: Getty Images

Lehet, hogy Nava Mau mindig is színésznő volt, de évekbe telt, mire elfogadta ezt a kifejezést önmeghatározásként. Mexikóvárosban született, és gyerekkorában a Macskák ifjúsági változatában játszott. Ez volt az első drámai szerepe, amire máig szeretettel emlékszik vissza. A színészi pályát csak évekkel később vette fontolóra. Rövidesen megtalálta helyét a rövidfilmes közegben. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.