Ő a világ leggazdagabb színésznője, de már senki nem emlékszik rá

hollywood színésznő gazdagság
Megalapozta a karrierjét a filmekkel és sorozatokkal, de hatalmas vagyona nem ezekből van. A világ leggazdagabb színésznője már visszavonult.

Ha Hollywood leggazdagabb művészét kellene megnevezni, sok híresség eszünkbe juthatna: George Clooney, Tom Cruise, Dwayne Johnson vagy éppen Margot Robbie... De valójában egyikük sem büszkélkedhet ezzel a címmel, és valószínűleg soha nem is tudnánk kitalálni, hogy ki az, aki a legtöbb vagyonnal rendelkezik, mert a legtöbben már elfelejtkeztek erről a színésznőről.

Jami Gertz a világ leggazdagabb színésznője
Jami Gertz a világ leggazdagabb színésznője
Forrás: FilmMagic

Ő a világ leggazdagabb színésznője, de már sokan elfelejtkeztek róla

A világ leggazdagabb színésznője már évek óta nem tevékenykedik a szakmában, egy-egy epizódszerepet, mellékszerepet ugyan elvállalt, de ezekkel nem keltett nagy feltűnést. 

Ő nem más, mint Jami Gertz, akit láthattuk a Vészhelyzetben és az Ally McBealben is, a legsikeresebb szereplése pedig a Szívem csücskei című családi vígjáték-sorozatban volt.

Visszavonulása óta a szemfülesek kiszúrhatták a Modern család című sorozatban is, de csak 1 epizódban jelent meg. A vagyonát 2023-ban 3 milliárd dollárosra becsülték, és bár a filmek és a sorozatok kiváló alapot jelentettek, nem ezekből gazdagodott meg ennyire. Ő és férje résztulajdonosai az NBA-csapatnak, az Atlanta Hawksnak és kisebbségi tulajdonosai a Milwaukee Beaversnek. A befektetéseik busásan megtérültek...


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.