Harry herceg magára maradt: sem a királyi család, sem a felesége nem támogatja

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex leaves after attending a ceremony marking the 10th anniversary of the Invictus Games, at St Paul's Cathedral in central London, on May 8, 2024. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) - AFP
királyi család Invictus Games Harry herceg
Harry herceg visszatért Angliába, hogy megünnepelje az Invictus Games 10. évfordulóját, de sem a felesége, sem a királyi család nem vett részt az ünnpségen. Ám Diana hercegné családja nem hagyta cserben a „kis herceget”.

Harry herceg visszatért az Egyesült Királyságba, hogy megünnepelje az Invictus Games 10. évfordulóját, ám csupán néhai édesanyja, Diana hercegné családjának tagjai voltak kíváncsiak rá és az ünnepségre. Felesége, Meghan Markle nem tartott vele, és a királyi család is kihagyta a programot, annak ellenére, hogy a sérült, veterán katonák sportversenyét egy évtizede Harry hozta létre.

UK marks 10 years of the Invictus Games at St Paul's Cathedral with Royal Honors
Harry herceget sem a felesége, sem a királyi család tagjai nem kísérték el a Szent Pál-székesegyházba
Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Charles Spencer, Lady Jane Fellowes, Lara Spencer, Louis Spencer és George McCorquodale azonban Harryvel tartottak a Szent Pál-székesegyházba, hogy támogassák Diana fiatalabbik gyermekét. 

Noha Károly király kisebbik fia szeretett volna találkozni édesapjával, ez nem történhetett meg, az uralkodó hivatalos kötelezettségeire hivatkozva nem tudott időt szánni régen látott fiára. Egy királyi szakértő szerint a találkozás addig nem is fog megtörténni, ameddig Harry, aki jelenleg úgy tűnik, nem látja át, mekkora kárt okozott a családjának, felelősséget nem vállal a tetteiért.

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.