Kamilla terjesztette a Harryről megjelent pletykákat a brit sajtóban - állítja a herceg új könyve

Forrás: AFP -
Kamilla királyné Spare (Tartalék) királyi család könyv életrajzi könyv pletyka Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban jelent meg a szigetországban Harry herceg életrajzi könyve, a Tartalék, ami márciusban kerül majd a hazai könyvesboltok polcaira. A kötetben számtalan titokról lehull a lepel és a jelenlegi brit uralkodó legkisebb fia nem kíméli családtagjait.

Egy korábban kiszivárgott részletből már kiderült, hogy Harry és Vilmos nem nézte jó szemmel édesapjuk és Kamilla kapcsolatát, ugyanis a jelenlegi királyné a kezdetektől harmadik félként vett részt Károly és Diana házasságában. A fiúk egy idő után megbékéltek a mostohaanyával, szerették volna, hogy boldog legyen, hátha úgy kevéssé lesz veszélyes, ám kérték apjukat, ne vegye feleségül.

Károly azonban nem hallgatott fiaira és nyolc évvel Diana végzetese autóbalesete után összekötötte életét Kamillával, aki botrányhős figurából elfogadott alakja lett a királyi családnak.

Forrás: AFP

Harry az életrajzi könyvében "gonosztevőnek" nevezi Kamillát, aki eltökélte, hogy rehabilitálja magát és kiköszörüli a hírnevén esett csorbát. Ehhez a herceg szerint minden eszközt felhasznált és újságíró ismerősei, barátai segítségével önmagát dicsérő cikkeket írattatott. Harry azonban ennél is tovább ment, és azt álíltja, Kamilla az oka annak, hogy belőle lett a család fekete báránya.

"Kommunikációs csapatának legaktívabb tagja egy igazi hívő, aki kigondolt és elindított egy új kampányt, hogy jó sajtót csináljon apának és Kamillának. Ez a személy egy ideje nem hízelgő, hamis történeteket terjesztett az Örökösről (Vilmos) és a Tartalékról (Harry) az összes lapnak" – idézi a könyvet a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.