Szexmentes olimpiára készül Párizs: az ágyakat elnézve alvásmentesre is

Paris Olympic Games - Photo Illustration
NurPhoto via AFP/Jonathan Raa/NurPhoto - NurPhoto via AFP
Olimpia 2024 szex Párizs szerelem
Közeleg a 2024-es nyári olimpiai játékok ideje. A július 24-én kezdődő sporteseményre azonban már most megérkeztek Párizsba az úgynevezett „antiszex” ágyak, amelyek arra hivatottak, hogy megakadályozzák a sportolók orgiaterveit.

Nem Párizsban alusszák ki magukat a 2024-es olimpiai játékokra érkező sportolók, vagy ha mégis, akkor azt igencsak kis helyen tehetik majd meg. Az eseményre elkészültek és a helyszínre érkeztek azok a meglehetősen kisméretű ágyak, amelyeken a versenyzők kipihenhetik a megmérettetések közötti időben magukat. Állítólag az elsődleges szempont a fenntarthatóság volt, de az is tény, hogy ezek az ágyak már az anyaguk miatt sem lesznek alkalmasak szexre. A matracok és a kartonkeretek 100 százalékban újrahasznosíthatók, amellyel a szervezők szerint azt akarják megmutatni, hogy létre lehet hozni egy ekkora eseményt környezettudatosan is. Ám nem feltétlenül csak ezt a célt szolgálják.

Interior of Tokyo Games athletes' village
Megérkeztek Párizsba az úgynevezett „antiszex” ágyak
Forrás: Kyodo News via Getty Images

 

Az elmúlt években bővelkedett a média az olimpiai sportolók vad szexuális életéről szóló történetekben, volt, aki elmondta, hogy a 2012-es olimpián többet szexelt, mint addigi életében összesen. A londoni olimpiáról szóló hírekben szerepelt  egy olyan történet is, amelyben az egyik meg nem nevezett férfi sportoló elmondta, hogy az egyik csapattársával és két nővel volt négyesben az olimpiai faluban.

Ha a kartonágyakkal az a cél, hogy Párizsban megakadályozzák az orgiákat, akkor nem biztos, hogy sikeres lesz a projekt, egy kétszeres aranyérmes olimpikon maga mondta el, hogy látott csoportszexet pezsgőfürdőben, szeretkező embereket a szabadban, a füvön, és gyakorlatilag mindenhol az olimpiai falu területén.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.