Justin Bieber apa lesz: az énekes és felesége első közös gyereküket várják

Justin Bieber
AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian -
család justin bieber terhes apa Hailey Bieber
Hatalmas örömhírt jelentett be Hailey Bieber és popsztár férje: első közös gyereküket várják. Justin Bieber egy az Instagramon kirakott videóval tudatta, bővül a család.

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber első közös gyereüket várják. A pár az Instagram-oldalukon kirakott videóval tudatták az örömhírt, mely a Hawaii-szigeteken tartott fogadalommegújításukon készült. A felvételen Hailey Bieber gömbölyödő pocakja egy Anthony Vaccarello által készített Saint Laurent csipke menyasszonyi ruhában látható. 

Justin bieber és Hailey Biber baba
Justin Bieber és Hailey Bieber szülők lesznek
Forrás: GC Images

Nyáron születhet meg Justin Bieber és Hailey gyereke

A hírek szerint Hailey már több mint 6 hónapos terhes, vagyis egészen sokáig sikerült eltitkolniuk a nagy hírt. A bejelentésnek a sztárpár rajongói és híres barátai is nagyon örülnek, az Instagram-oldalaikat elárasztották a gratuláló hozzászólások. "Szeretlek titeket srácok!!!!!!! Annyira, de annyira, de annyira örülök nektek!!! Mindannyian annyira izgatottak vagyunk a baba miatt!" - írta például Khloé Kardashian. 

Justint - aki az elmúlt években komoly betegséggel küzdött -  és Hailey-t először 2009-ben mutatta be egymásnak Hailey édesapja, Stephen Baldwin, de csak 2016-ban jöttek össze. Ekkor azonban nem tartott sokáig a románcuk, ám 2018-ban újra egymásra találtak, és össze is házasodtak

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.