Párterápia alatt hagyta faképnél vőlegénye a Jóbarátok sztárját

COURTENEY COX, DAVID SCHWIMMER, JENNIFER ANISTON, LISA KUDROW, MATT LEBLANC and MATTHEW PERRY in FRIENDS, 1994, directed by GAIL MANCUSO, GARY HALVORSON, JAMES BURROWS, MICHAEL LEMBECK and PETER BONERZ. Copyright WARNER BROS. TELEVISION.
Northfoto -
kudarc Courteney Cox szerelem párterápia szakítás
A színésznő felidézte csalódását, de már úgy gondolja, minden a legjobban alakult.

Courteney Cox 2013-ban kezdett randizni Johnny McDaiddel, ám a kapcsolatukban problémák adódtak, így úgy döntöttek, párterápiára mennek. Ám még mielőtt bármi is történhetett volna, McDaid szakított a színésznővel. 

„Arra számítottam, hogy a terápia hatásos lesz és arról beszélünk, mit tudunk elfogadni egymásban és mit nem. Ehelyett Johnny az első percben szakított, holott jegyesek voltunk” - eleveníti fel Cox a történteket, aki később ismét megtalálta a boldogságot McDaid oldalán. 

Annyira hálás vagyok ezért a szakításért. Amikor újra összejöttünk, az már egy másik kapcsolat volt. A külön töltött idő alatt sokat tanultam magamról, és arról, miként kell egy kapcsolatban működni 

- nyilatkozta a Jóbarátok Monicája.

 

EXCLUSIVE: Courteney Cox and Johnny McDaid Hold Hands on a Rare Outing in New York City
Cox és McDaid párterápián szakítottak.
Forrás: Northfoto

Cox arról is beszélt, hogy McDaid mennyire bátor volt, hogy szakított vele, ugyanis nagyon szerették egymást, szenvedélyes volt a kapcsolatuk. 

Ha elég merész vagy döntéseket hozni és vállalni az azzal járó fájdalmat, végül minden jóra fordulhat. Johnny megváltoztatta az életemet 

- tette hozzá. 

Cox és McDaid 2013 óta alkot egy párt. A férfi 2014-ben megkérte a színésznő kezét, aki igent mondot. 2019-ben felbontották a jegyességet, de rövid szünet után újra egy párt alkotnak



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.